Meillä tapahtuu

Nuolimerkki Vuosikertomus 2014-2015

Vuosikertomus 2014-2015

Nuolimerkki Hyvää Hyrylästä

Koulumme opiskelijoiden verkkojulkaisu Hyve-lehti tekee juttuja koulumme ajankohtaisista tapahtumista. Käy lukemassa lisää osoitteessa www.hyvelehti.fi.

Opiskelu, dsc_7340

Nuolimerkki CERN

Tuusulan lukio tekee yhteistyötä tutkimuskeskus CERNin kanssa. Kahden vuoden välein opiskelijat pääsevät tutustumaan fysiikan tutkimuksen hienoimpiin saavutuksiin. Käy lukemassa lisää vuoden 2014 matkasta.

Nuolimerkki Platonin akatemia

Hyrylän opiskelijat ovat aktiivisesti tekemässä joka vuotista filosofiatapahtumaa Platonin akatemiaa. Tuusulan rantatien kulttuurihistoriallisessa maisemassa kokoontuva Platonin Akatemia jatkaa Suomessa 2400 vuotta sitten Kreikassa syntynyttä Platonin itsensä perustamaa filosofiakoulua. Tavoitteena on edistää nuorten kuluuttuurintuntemusta ja haastaa heitä itsenäiseen ajatteluun. Käy lukemassa lisää opiskelijoiden mietteitä tapahtumasta.