Jokelassa untuvikosta joutseneksi

Tuusulan lukio - Jokela

Jokelan toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla lammen rannalla Jokelan taajamassa. Kävelymatkaa juna-asemalta koululle on noin viisi minuuttia. Toimipisteessä opiskelee noin 200 lukiolaista.

Koulukohtaisia valinnaisia kursseja on tarjolla monipuolisesti esimerkiksi englannissa, ruotsissa ja psykologiassa. Erikoisuutena on juutalaisvainoihin perehtyvä kurssi, johon liittyy kurssimatka Krakovaan ja Auschwitziin. Erilaisissa projekteissa ja kansainvälisessä toiminnassa opiskelijan on mahdollista luoda uusia tuttavuuksia ja kehittää itseään.

Yleislinjan lisäksi Jokelassa toimii ratsastuslinja, jolla opiskelee 9 ratsastajaa. Yhteistyökumppanina toimii Rake-talli, joka sijaitsee noin 2 km päässä koululta. Ratsastuslinjalle pääsyn ehtona on riittävä ratsastustaito sekä sitoutuminen ryhmässä toimimiseen. Valintaan vaikuttavat lukuaineiden keskiarvo, valmentajan lausunto sekä haastattelu. Ratsastus- ja teoriatunteja on viikoittain. Useimmat linjan opiskelijat kilpailevat aktiivisesti ja suunnittelevat tulevaisuutta hevosurheilun parissa.

Tule tekemään unelmistasi totta - nouse lentoon Tuusulan lukiosta!