Nuolimerkki Tuusulan lukio - Jokela

Jokelan toimipiste sijaitsee keskeisellä ja kauniilla paikalla lammen rannalla Jokelan taajamassa. Kävelymatkaa juna-asemalta koululle on noin viisi minuuttia. Koulukeskuksen uudessa siivessä sijaitseva lukiomme on ajan vaatimusten mukainen. Tuusulan kunnan tarjoama etu läppärin hankinnassa jatkuu. Opiskelija saa käyttöönsä uuden läppärin, josta hän maksaa osan lukion aloittaessaan ja jonka hän saa valmistuessaan mukaansa.

Koulussamme on erinomainen henki ja se tuntuu kaikkialla: opiskelijoissa, työrauhassa sekä yleisessä ilmapiirissä. Panostamme henkilökohtaiseen ohjaukseen ja olemme joustavia. Kouluun on kiva tulla opiskelemaan ja töihin. Koulukohtaisia kursseja on tarjolla monipuolisesti, ja opiskelu ei rajoitu pelkästään oppitunneille. Oppilaskunta ideoi aktiivisesti lennokkaita tapahtumia lisätäkseen viihtyisyyttä. Myös erilaisissa projekteissa ja kansainvälisessä toiminnassa opiskelijan on mahdollista luoda uusia tuttavuuksia ja kehittää itseään.

Paula Prinssi, 040 314 4067, paula.prinssi(at)tuusula.fi, toimii Jokelan toimipisteen apulaisrehtorina vastaten toimipisteen päivittäisestä toiminnasta.

Koulusihteerinä Jokelassa työskentelee Annukka Häkkinen, 040 314 4063, annukka.hakkinen(at)tuusula.fi


Netland-tuotantoa