Syysloman jälkeen siirrytään Tuusulan lukiossa osittaiseen etäopetukseen

06.10.2020

Tuusulan sivistystoimi on tehnyt KEUSOTE:n suosituksen perusteella päätöksen Tuusulan lukion siirtymisestä osittaiseen etäopetukseen syysloman jälkeen ma 19.10. alkaen loppujakson ajaksi päättöviikkoa lukuunottamatta. Osittaisella etäopetuksella pyritään saamaan väljyyttä koulujen tiloihin ja toimintaan.

Lukion kaikissa toimipisteissä noudatetaan seuraavaa etäopetusaikataulua:

viikko 43 (19.10. - 23.10.) etäopetuksessa 20-ryhmät (kurssit, joissa 20-ryhmäläisiä yli puolet opiskelijoista)

viikko 44 (26.10 - 30.10.) etäopetuksessa 19-ryhmät (kurssit, joissa 19-ryhmäläisiä yli puolet opiskelijoista)

viikko 45 (2.11. - 6.11.) etäopetuksessa 18-ryhmät ja 4-vuotiset (kurssit, joissa 18/4-vuotisia-ryhmäläisiä yli puolet opiskelijoista)

viikko 46 (9.11. - 13.11.) etäopetuksessa 20-ryhmät (kurssit, joissa 20-ryhmäläisiä yli puolet opiskelijoista)

viikko 47 (16.11. - 20.11.) etäopetuksessa 19-ryhmät (kurssit, joissa 19-ryhmäläisiä yli puolet opiskelijoista)

viikko 48 (23.11. - 1.12.) päättöviikko: lähitapaamiset ja -kokeet mahdollisia

Etäopiskeluun siirtyvät kurssit, joissa on enemmistö kyseisen vuosikurssin opiskelijoita. Ensi viikon aikana opiskelijoille lähetetään listat kursseista ja niiden aikatauluista (mitkä kurssit järjestetään etäopetuksena milläkin viikolla).

Ohjeita opiskelijoille

Lähiopetukseen osallistuva opiskelija, jonka kurssi järjestetään etänä --> osallistut etäopetukseen, voi toki osallistua etäopetukseen myös koululla!

Opiskelija, joka on etäopetuksessa, mutta on kurssilla, joka järjestetään lähiopetuksena --> saat opettajalta tehtävät ja suoritat kurssia kotona.

Jos sinulle on epävarmaa mikä tilanne on oman kurssisi osalta, kysy asiaa kurssia vetävältä aineenopettajalta. Kurssit suoritetaan aineenopettajan ohjeen mukaisesti. Opiskelija ei voi itse päättää suoritustavasta, vaan siitä päättää aineenopettaja.

Lähiopetuksessa olevilla maskisuositus on edelleen voimassa.