Ilmoittautuminen syksyn 2020 YO-kirjoituksiin tehdään sähköisesti

05.05.2020

Ilmoittautuminen syksyn 2020 YO-kirjoituksiin tehdään wilmassa. Mikäli olet jo lukiostamme valmistunut opiskelija, olethan sähköpostilla yhteydessä ilmoittautumisesta oman toimipisteesi koulusihteeriin.

Ohje sähköiseen ilmoittautumiseen:

1. Mene Wilman lomakkeisiin ja päivitä hajauttamissuunnitelmasi. (Huom. tämä ei koske lukiosta valmistunutta opiskelijaa. Tutkinnon täydentäjät/korottajat aloittavat ilmoittautumisen kohdasta 2.)
    • Tallenna muutokset.
  2. Mene Wilman lomakkeisiin ja avaa sieltä "Ilmoittautuminen ylioppilaskirjoituksiin, muokkaus".
    • Valitse oikea YO-tutkintotyyppi
    • Valitse aineet, jotka kirjoitat syksyn 2020 YO-kirjoituksissa. Valitse myös onko aine pakollinen vai ylimääräinen.
    • Täytä lomakkeen muut kohdat ja seuraa lomakkeesta löytyviä ohjeita.
    • Tallenna lomake.
  3. Mene Wilman kyselyihin ja avaa sieltä "Yo-ilmoittautumisen vahvistaminen". (huom. toimipisteen nimi näkyy otsikossa)
    • Täytä kysely ja allekirjoita lomake.
    • Paina lopuksi "Vahvistan ilmoittautumiseni".
    • Ilmoittautuminen on nyt valmis.
  4. Tee nämä kolme asiaa viimeistään 30.5.
  5. Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi aineittain wilma-viestinä maanantaina 1.6. iltapäivällä.
  6. Tarkista, että ilmoittautumisesi on oikein. Olethan välittömästi yhteydessä koulusihteeriin wilma-viestillä, mikäli huomaat ilmoittautumisessasi virheitä. Korjaukset tulee tehdä viimeistään 5.6.2020 klo 15 mennessä.
  7. Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta olethan yhteydessä koulusihteeriin

Tarkista vielä, että puhelinnumerosi on oikein wilmassa. Tee tämä kohdasta asetukset/ilmoitusasetukset/matkapuhelinnumero. Mikäli numero on virheellinen tai se puuttuu laita puhelinnumerosi wilma-viestillä oman toimipisteesi koulusihteerille (Sari Aalto/Hyrylä, Annukka Häkkinen/Jokela, Hille Saapunki/Kellokoski), joka lisää numeron wilmaan.