Nuolimerkki Jokelan opiskelijakunta

Opiskelijakuntamme hallitus koostuu 10-15 lukion opiskelijasta, jotka valitaan tasaisesti jokaiselta luokalta. Pyrimme opiskelijoiden hyvinvointiin ja siihen, että koulussamme olisi mukava olla.

Vaikutamme positiivisesti koulun ilmapiiriin tapahtumilla ympäri vuoden. Järjestämme niitä opettajien sekä muiden tahojen kanssa yhteistyössä.Tuusulan lukioiden yhdistyttyä pyrimme myös tekemään työtä muiden toimipisteiden hallitusten kanssa, jotta lukiomme olisi mahdollisimman yhtenäinen. Tapahtumiamme ovat muun muassa jokavuotiset LampiRun, Avoimet ovet sekä leikkimielisiä otteluita lukion ja opettajien tai yläasteen välillä. Lisäksi koulullamme on vieraillut arvokkaita ihmisiä hallituksemme toimesta. Näihin henkilöihin lukeutuu muun muassa Presidentit Tarja Halonen ja Martti Ahtisaari sekä Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö.

Kokoustamme keskimäärin kerran kuukaudessa ja kokouksissamme vallitsee kunnioittava ja mukava ilmapiiri. Omien kokousten lisäksi kokoustamme kahdesti vuodessa kaikkien Tuusulan lukioiden toimipisteiden hallitusten kanssa.

Ole rohkeasti yhteydessä! Meitä on helppo lähestyä ja otamme opiskelijoiden näkökulman huomioon kokouksissamme!

54, Jokela

Lukuvuoden 2018-19 opiskelijakunnan hallituksen jäsenet:

18a: Veeti Siltala ja Rami Ypyä

18b: Miiko Kuusrainen ja Jesse Räsänen