Nuolimerkki Hae Tuusulan lukioon!

Tuusulan lukion toimipisteisiin - Hyrylään, Kellokoskelle ja Jokelaan - haetaan kevään yhteishaussa 19.2. - 12.3.2019. Urheiluvalmennukseen hakevien tulee hakea normaalisti yhteishaussa Tuusulan lukioon.

Tuusulan lukiossa on lukuvuonna 2019-2020 seuraavat urheiluvalmennusryhmät:

• Hyrylän toimipisteen yleisvalmennus- ja jääkiekkovalmennusryhmät
  • Jokelan toimipisteen jalkapallovalmennusryhmä
  • lisäksi Jokelan toimipisteessä on ratsastuslinja, jolle on oma hakukohde opintopolussa

Urheiluvalmennusryhmiin hakevien tulee täyttää koulun oma hakulomake netissä ja toimittaa valmentajan arvio lukion kansliaan. Urheiluvalmennukseen haku tulee tehdä yhteishaun aikana.

Nuolimerkki Ainevalinnat

Ensimmäisenä vuonna on hyvä suorittaa noin 30 lukiokurssia. Kurssikuvaukset ja lisätietoa opinnoista löydät opinto-oppaasta

Hyrylän toimipisteen ainevalinnat tehdään pääsääntöisesti Wilman kautta yhteishaun aikana. Mikäli sinulla ei ole Tuusulan koulujen Wilma-tunnuksia voit tulostaa Hyrylän valintakortin tästä ja ruksata siihen valitsemasi kurssit. Muista lisätä korttiin henkilötietosi. Toimita kortti Hyrylän toimipisteeseen yhteisvalinnan aikana. Hyrylässä järjestetään lukioon hakeville ja heidän huoltajilleen infoilta, johon toivotaan mahdollisimman monen osallistuvan. Illan aikana esitellään kurssitarjontaa, lukion kielivalikoimaa sekä erilaisia koulumme projekteja. Samalla avataan valintojen merkitystä jatko-opintojen osalta.

Jokelan toimipisteen ainevalinnat voi tehdä Wilmassa lukion opinto-ohjaajan erikseen ilmoittamana ajankohtana. Tilaisuudesta tiedotetaan Jokelan 9.-luokkalaisille. Muut hakijat täyttävät ainevalintakortin ja toimittavat sen Jokelan toimipisteeseen.

Kellokosken toimipisteen ainevalinnat tehdään kevään aikana Wilmassa opinto-ohjaajan erikseen ilmoittamana ajankohtana ainevalintainfossa, johon osallistuvat kaikki 1. hakutoiveena Kellokosken toimipisteeseen hakeneet. Kellokosken toimipisteen ainevalintakortteja toimitetaan lähialueiden yläasteille, ja ainevalintakortit palautetaan täytettyinä toimipisteen kansliaan. Ainevalintakortin voi myös tulostaa tästä. Kurssivalinnat voi tehdä myös kesällä yhdessä opinto-ohjaajan kanssa opiskelupaikan vahvistamisen yhteydessä.

Nuolimerkki Jännitys päättyy - yhteishaun tulokset julkaistaan

Yhteishaun tulokset julkaistaan torstaina 13.6.2019 etusivulla ajankohtaista kohdassa. Lukioon valittujen nimilista on nähtävissä myös toimipisteiden pääovissa ja lisäksi valintapäätöksestä lähetetään kirje kotiin.

Opiskelupaikka tulee vahvistaa henkilökohtaisesti käymällä lukion kansliassa. Mukana tulee olla peruskoulun päättötodistus. Samalla tarkistetaan lukuvuoden ainevalinnat. Tässä vaiheessa tulee päättää ottaako opiskelija kunnan tukeman tietokoneen. Sopimus tulee allekirjoittaa ja palauttaa koulun kansliaan viimeistään 18.6. klo 15 mennessä.

Hyrylässä opiskelupaikan vahvistamiseen varataan aika yhteishaun tulosten saavuttua. Varattavat ajat ovat ajalle 13.6 - 14.6 ja 17.6. - 18.6.

Jokelassa opiskelupaikka tulee vahvistaa henkilökohtaisesti käymällä lukiolla maanantaina 17.6 tai tiistaina 18.6 klo 9-14 välisenä aikana. Lisätietoja antavat apulaisrehtori Paula Prinssi p. 040 3144 067 tai opinto-ohjaaja Pirkko Haatainen 040 3144 421.

Kellokoskella opiskelupaikan voi varmistaa pe 14.6. klo 9-14 ja ma 17.6. klo 9-14 välisenä aikana.

Miten lukioon haetaan, dsc_7434