Nuolimerkki Hae Tuusulan lukioon!

Tuusulan lukion toimipisteisiin - Hyrylään, Kellokoskelle ja Jokelaan - haetaan kevään yhteishaussa 20.2.-13.3.2018. Urheiluvalmennukseen hakevien tulee hakea normaalisti yhteishaussa Tuusulan lukioon.

Tuusulan lukiossa on lukuvuonna 2018-2019 seuraavat urheiluvalmennusryhmät:

  • Hyrylän toimipisteen yleisvalmennus- ja jääkiekkovalmennusryhmät
  • Jokelan toimipisteen jalkapallovalmennus- ja ratsastusryhmät

Näihin ryhmiin hakevien tulee lisäksi täyttää koulun oma hakulomake netissä ja toimittaa valmentajan arvio lukion kansliaan. Urheiluvalmennukseen haku tulee tehdä yhteishaun aikana.

 

Nuolimerkki Ainevalinnat

Ensimmäisenä vuonna on hyvä suorittaa noin 30 lukiokurssia. Kurssikuvaukset ja lisätietoa opinnoista löydät opinto-oppaasta

Hyrylän toimipisteen ainevalinnat tehdään pääsääntöisesti Wilman kautta yhteishaun aikana. Hyrylässä järjestetään lukioon hakeville 7.3. klo 18-19 ainevalintainfoilta, missä on paikalla lukion opinto-ohjaaja antamassa lisätietoa kurssivalinnoista. Ota mukaasi kannettava tietokone ja wilma-tunnukset. Mikäli sinulla ei ole Tuusulan koulujen Wilma-tunnuksia voit tulostaa Hyrylän valintakortin tästä ja ruksata siihen valitsemasi kurssit. Muista lisätä korttiin henkilötietosi. Toimita kortti Hyrylän toimipisteeseen yhteisvalinnan aikana.

Jokelan toimipisteen ainevalinnat voi tehdä Wilmassa lukion opinto-ohjaajan erikseen ilmoittamana ajankohtana. Tilaisuudesta tiedotetaan Jokelan 9.-luokkalaisille. Muut hakijat täyttävät ainevalintakortin ja toimittavat sen Jokelan toimipisteeseen.

Kellokosken toimipisteen ainevalinnat tehdään kevään aikana Wilmassa opinto-ohjaajan erikseen ilmoittamana ajankohtana ainevalintainfossa, johon osallistuvat kaikki 1. hakutoiveena Kellokosken toimipisteeseen hakeneet. Kellokosken toimipisteen ainevalintakortteja toimitetaan lähialueiden yläasteille, ja ainevalintakortit palautetaan täytettyinä toimpisteen kansliaan. Ainevalintakortin voi myös tulostaa tästä. Kurssivalinnat voi tehdä myös kesällä yhdessä opinto-ohjaajan kanssa opiskelupaikan vahvistamisen yhteydessä.

 

Nuolimerkki Jännitys päättyy - yhteishaun tulokset julkaistaan

Yhteishaun tulokset julkaistaan torstaina 14.6.2018 etusivulla ajankohtaista kohdassa. Lukioon valittujen nimilista on nähtävissä myös toimipisteiden pääovissa ja lisäksi valintapäätöksestä lähetetään kirje kotiin.

Opiskelupaikka tulee vahvistaa henkilökohtaisesti käymällä lukion kansliassa. Mukana tulee olla peruskoulun päättötodistus. Samalla tarkistetaan lukuvuoden ainevalinnat.

Hyrylässä opiskelupaikan vahvistamiseen varataan aika yhteishaun tulosten saavuttua. Tiedotamme tästä lisää nettisivuilla. Varattavat ajat ovat ajalle 15.6 ja 18.6. - 19.6.

Jokelassa opiskelupaikka tulee vahvistaa henkilökohtaisesti käymällä lukiolla maanantaina 18.6 tai tiistaina 19.6 klo 9-14 välisenä aikana. Lisätietoja antavat apulaisrehtori Paula Prinssi p. 040 3144 067 tai opinto-ohjaaja Pirkko Haatainen 040 3144 421.

Kellokoskella opiskelupaikan voi varmistaa pe 15.6. klo 9-14 ja ma 18.6. klo 9-14 välisenä aikana.

Miten lukioon haetaan, dsc_7434


Netland-tuotantoa