Tiedote Hyrylän toimipisteen ylioppilasjuhlan vieraille

02.06.2021

Tuusulan lukion Hyrylän toimipisteen ylioppilasjuhla järjestetään ulkona, lukiosiiven pihalla Hyrylän koulukeskuksessa klo 11.00 - n. 12.30.

Vieraita voidaan ottaa tilaisuuteen 100 henkeä. Vieraan ilmoittamisen voi tehdä vain ylioppilas itse. Kaikille ylioppilaille on lähetetty ohjeet ja ilmoittautumislinkki Wilma-viestinä 2.6.2021.

Ohje vieraille:

• Vieraat on jaettu alueille 1 ja 2
    • Ryhmien 18A, 18B ja HAIO vieraat alueelle 1 (lavalta katsottuna vasen puoli).
    • Ryhmien 18C, 18D, 4-vuotisten ja 19C:n vieraat alueelle 2 (lavalta katsottuna oikea puoli).
  • Alueelle 1 saapuvat vieraat saapuvat yläasteen parkkipaikan kautta (Sahatien puolelta).
  • Alueelle 2 saapuvat vieraat saapuvat lukion parkkipaikan kautta (Pähkinämäen tien puolelta).
  • Vieraiden tulee saapua suoraan osoitetulle alueelle ja pysyä siellä koko tilaisuuden ajan.
  • Tilaisuuden päätyttyä vieraiden tulee myös poistua samaa reittiä, kuin ovat saapuneet.
  • Alueella ei ole istuimia, vieraat voivat tuoda oman istuimen.
  • Juhlassa on maskisuositus.

Tervetuloa juhlaamme!

Seppo Kärpänen, rehtori