150811_logo

 

 

Nuolimerkki Tervetuloa Tuusulan lukioon!

Tuusulan lukio toimii kolmessa toimipisteessä: Hyrylässä, Jokelassa ja Kellokoskella. Lukiomme tarjoaa ison lukion edut, mutta opiskelijat saavat silti opiskella tutussa lähilukiossa.

Tuusulan lukio tarjoaa opiskelupaikan noin 630 lukio-opiskelijalle ja työllistää noin 75 opettajaa ja muuta koulun henkilöstöä. 

Lukion vahvuuksia ovat erittäin pätevät opettajat ja innostava työskentelyilmapiiri. Lukiossamme kaikki opiskelijat tunnetaan nimeltä. Yhteisöllisyys on aitoa, ja sitä vaalitaan.

Opiskelijoiden oma-aloitteisuutta tuetaan monin tavoin. Lukiossa tehdään opiskelijoiden kiinnostuksen mukaan esimerkiksi teatteria ja musikaaleja sekä järjestetään opiskelua syventäviä kerhoja. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus yhdistää harrastuksensa osaksi opiskelua, ja Jokelassa ja Hyrylässä on myös urheiluvalmennusryhmät.

Tavoitteellisuus on tärkeä osa lukio-opintoja. Jo lukion alussa otetaan suunta kohti ylioppilaskirjoituksia, joissa Tuusulan lukio menestyykin hienosti joka vuosi. Lukiostamme maailmalle lähtevä nuori suuntaa kohti tulevaisuutta eväinään tuhti sosiaalinen pääoma sekä monipuoliset tiedot ja taidot.

 

Tuusulan lukio toivottaa opiskelijat tervetulleeksi


Netland-tuotantoa